Kontakta oss för mer info!

Covid-19

Såhär jobbar vi med anledning av Covid-19
Vi håller öppet som vanligt, men med extra uppmärksamhet på gästers och anställdas trygghet. Vi bevakar självklart utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter. Vår högsta prioritet är gästernas och personalens säkerhet. För att säkerställa en trygg miljö för både gäster och personal arbetar vi kontinuerligt med att förstärka våra städrutiner, utbilda vår personal och anpassa anläggningen efter den nya situationen. Städning dödar viruset och god handhygien hjälper till att hindra eventuell smittspridning, så att du även ska känna dig trygg i servicehus och om du bokat stugboende.

Du som gäst ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker eller bor hos oss!

Stugor och rum
För dig som bor i stuga eller rum innebär det att du har en helt egen boendeyta. Vi städar alla stugor och rum mellan varje gäst. I rumsboende där du delar badrum och kök har vi infört extra städrutiner och desinficerar alla ytor noggrant. I möjligaste mån försöker vi låta stugorna och rummen stå tomma mellan bokningarna.

Camping
På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma. Reser du med husvagn eller husbil är en stor fördel att du har möjligheten att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö.

Servicebyggnader
Våra servicebyggnader städas rutinmässigt och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar och så vidare. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål och handsprit i alla våra servicebyggnader.

Personal
Vi är extra noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.

Hur hanterar vi förbudet mot att samla 50 personer?
Det kan komma att bo fler än 50 personer på våra campingar samtidigt under högsäsong. Men alla bor i eget boende i egen husbil/husvagn eller i stuga med egna kök och badrum. I våra servicebyggnader kommer det inte att vistas så många personer samtidigt.

 
Vi tar detta på största allvar och våra gästers trygghet är det viktigaste för oss.

 

Följ oss i sociala medier!