Kontakta oss för mer info!

Boka en guidad fisketur

Från våren 2022 kan ni boka in guidade fisketurer med våran guide här på campingen. Natali har livslång erfarenhet av fiske och är utbildad fiskeguide via sportfiskeakademin i Forshaga. Oavsett om du vill lära dig grunderna i fisket, lära dig hur ekolod funkar eller är en erfaren sportfiskare som vill hitta de större fiskarna. Ska du fiska flera dagar rekommenderar vi dig att boka in en dag guidning, då får du en snabb inblick i hur vattnen fungerar och kan få ut mycket mera av fisket dagarna efter.

Tveka inte, boka din fiskedag inför våren och sommaren 2022 redan nu! Kontakta Natali på 072-214204, pikequeennatta@gmail.com 

Vi har även fiskepaket där du kan boka in både guidning och boende i ett paket.

Fisket startar i mitten på Maj! 


Guiden Berättar

Jag har fiskat sedan jag var liten. Att finna lugnet och spänningen på vattnet blev tidigt något jag älskade. Fisket blev ett stort intresse och de dagar som spenderas runt fisket är de bästa dagarna. Abborre, harr, röding, öring, lake, gös, sik, id, och braxen- oavsett art finns det alltid en tjusning i fisket! De flesta arter, fisketekniker och metoder finns kunskap i. Redan tidigt blev jag fascinerad av gäddan. Adrenalinet som dunkar vid det explosiva hugget i djupet när gäddan kastar sig över betet till att se en svallvåg närma sig ytbetet som vevas in över grunt vatten men även de härliga stunderna som naturen ger. 

De sista två åren har jag genomfört utbildning till sportfiskeguide genom Sportifiskeakademin i Forshaga.

Jag har skepparexamen klass VIII, VHF och radar examen, alltid uppdaterad lung- och hjärt räddnings intyg. Säkerheten på båten är väldigt viktigt och brandsläckare finns alltid med i båten.I samarbete med Thermotic AB (Float Underwear) lånar jag ut flytunderställ väst till de som följer med ut i båten. I heldagsturen ingår både fika och en lättare lunch, i halvdagsturen fika. Antingen tar vi en dag i Inre lemesjö vid campingen eller så tar jag med dig i någon av de många bra fiskevatten i området kring campingen.

Vårt företag har fått stöd av EU:s jordbruksfond för uppvärmning av lokaler
Följ oss i sociala medier!

Boka nu