Kontakta oss för mer info!
Stugor & Camping

Camping HÖGA KUSTEN


Boka en av våra mysiga stugor

Stugor

På Trehörningsjö Camping & Stugby finns totalt 16 stugor för självhushåll tillgängliga. 3 av dessa stugor är 55 m2  och har tre separata sovrum, ett gemensamt allrum med kök och ett badrum med dusch och toalett.

13 av stugorna är 35 m2 och de har ett separat sovrum, gemensamt allrum med kök och badrum med dusch och toalett.  

 


ÖVERNATTNINGSSTUGOR

Du kan även hyra en övernattningsstuga hos oss. Vi har även fem stycken övernattningsstugor, dessa är belägna på campingområdet. De ligger i anslutning till campingens ervicehus där man har tillgång till toalett, dusch och diskmöjligheter. I varje övernattningsstuga finns kylskåp, kaffe- och vattenkokare och porslin.


Hitta din favoritplats 
på vår camping

Camping

Vår camping har 30 platser med elanslutning tillgängliga för husbil, husvagn och tält. Campingen har gräsbevuxna ytor och erbjuder utsikt över badplasen, sjön Inre Lemmelsjö och Kersins Udde. I vår lummiga natur kan du hitta en campingplats som har både skugga och sol. I direkt anslutning till campingen ligger våra servicebyggnader med tillgång till toaletter, duschar, tvättstuga och kök.

I anslutning ligger receptionsbyggnaden där du hittar både kiosk allrum. Allrummet som självklart är till för alla våra gäster kan ni samlas för att exempelvis se på TV, spela spel eller bara umgås.


Följ oss i sociala medier!