Trehorningsjo-logo-RGB-TOP

Aktiviteter

Vilka aktiviteter är på/från Trehörningsjö camping & stugor?

Vill du ha en mer aktiv vistelse? Då kan du välja någon eller några av våra aktiviteter på eller i närheten av campingen.

Det finns ett stort utbud av vandringsleder tillgängliga i receptionen. Eller ge dig ut på äventyr och upptäck nya platser till fots.

Det finns ett stort utbud av cykelrutter tillgängliga i receptionen. Eller ge dig ut på äventyr och upptäck nya platser med cykel.

Använd egen båt eller hyr en och paddla/segla över sjön (Inre Lemesjö). Upptäck den svenska naturen från vattnet. Upplev överraskningar av mångfalden i flora och fauna eller gör ett besök vid bäverhyddan. En upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Volutpat pede gravida senectus sollicitudin primis diam fringilla parturient rutrum dis sem.

På vår camping kan du hyra en utomhus vedeldad bastu. Kombinera detta med vår badtunna för att få en äkta svensk upplevelse!

Ta ett dopp i vår badtunna och upplev den fantastiska utsikten över sjön från karet. Kombinera detta med vår bastu för att få en äkta svensk upplevelse!

Volutpat pede gravida senectus sollicitudin primis diam fringilla parturient rutrum dis sem.

På vår camping kan du spela boule.

På vår camping finns en lägereldsplats. Samla ved från skogen och gör upp din egen eld. Komplettera upplevelsen genom att köpa marshmallows, grillkorvar eller ved i receptionen.