Trehorningsjo-logo-RGB-TOP

Om oss

Om oss

En timmes bilresa från Örnsköldsvik och Umeå ligger den idylliska orten Trehörningsjö, omgiven av skogar och sjöar, där campingen har varit ett välkänt namn i över 50 år. En destination för alla som söker en plats att kombinera lugn med aktiviteter på. I fem decennier har Trehörningsjö Camping & Stugor, som är öppen året runt, varit en populär destination för sommar- och vinteraktiviteter. Med en yta på 12,5 hektar, 35 campingplatser och 21 stugor finns det en aktivitet för alla!

Språken som talas på campingen är svenska, nederländska, engelska och tyska.

Livet är bättre i svensk natur

Yta
0 ha
Campingplatser
0
Stugor
0
År ett välkänt namn
0 +

Fotogalleri

Låt oss presentera

Quinten J. A. Angenent

Ägare/teknisk service

Drömmen om att äga en campingplats är något jag har haft sedan jag var 12 år. Valentina och jag har besökt 16 länder i Europa, alltid med tanken att "det skulle vara så speciellt att ha vår egen campingplats". Sverige är vårt favoritland och det är en ära för oss att visa detta vackra land för våra gäster. Vi arbetar och bor på vår campingplats så att vi alltid kan vara redo för våra gäster när det behövs. Min funktion på campingen är mångsidig och inkluderar städning och skötsel, såväl på som utanför campingen.

Valentina Cavadino-Angenent

Ägare/reception

Att ha den här campingen är en dröm som blivit verklighet! Tillsammans med min man Quinten känner jag mig hedrad att vara din kontaktperson på campingen. Min funktion på campingen är att hjälpa varje gäst i receptionen - och det är en roll som passar mig som hand i handske. Service och kundfokus är ord som passar mig väl. Du är mer än välkommen till vår restaurang vid receptionen! Jag serverar dig gärna dryck med tilltugg, kakor eller en utsökt lunch eller middag.